Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dolly Parton: Here I Am

Dolly Parton: Here I Am

26/12/2019 | Flixfilm

Dolly Parton: Here I Am på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary, Biography, Music
Instruktion: Francis Whately
Skuespillere: Dabney Coleman, Mac Davis, David Dotson
Spilletid: 90 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Dolly Parton tager os med på en rørende musikalsk rejse i denne dokumentar, der går tæt på de mennesker og steder, der har været med til at forme hendes store karriere.

Dolly Parton: Here I Am havde premiere på Netflix Danmark den 26. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dolly Parton: Here I Am på YouTube.Se Dolly Parton: Here I Am på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dolly Parton: Here I Am ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dolly Parton: Here I Am stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dolly Parton: Here I Am, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dolly Parton: Here I Am er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar