Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dolly Parton: Here I Am

Dolly Parton: Here I Am

26/12/2019 | Flixfilm

Se Dolly Parton: Here I Am på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary, Music
Instruktør: Francis Whately
Skuespillere: Jerry Douglas, Linda Perry, Kent Wells
Spilletid: 90 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Dolly Parton tager os med på en rørende musikalsk rejse i denne dokumentar, der går tæt på de mennesker og steder, der har været med til at forme hendes store karriere.


Se Dolly Parton: Here I Am på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dolly Parton: Here I Am havde premiere på Netflix Danmark den 26. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dolly Parton: Here I Am ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Dolly Parton: Here I Am:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dolly Parton: Here I Am er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dolly Parton: Here I Am stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar