Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Christmas on the Square

Christmas on the Square

22/11/2020 | Flixfilm

Se Christmas on the Square på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy, Family, Musical
Instruktør: Debbie Allen
Skuespillere: Dolly Parton, Jenifer Lewis, Josh Segarra, Jeanine Mason
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Julestemningen forsvinder som dug fra solen, da en kynisk kvinde forsøger at sælge vigtige områder i sin hjemby. Kan musik, magi og minder få hende til at skifte mening?

Christmas on the Square havde premiere på Netflix Danmark den 22. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Christmas on the Square på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Christmas on the Square ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Christmas on the Square stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Christmas on the Square, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Christmas on the Square er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar