Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dolores Claiborne

Dolores Claiborne

01/03/2017 | Ingen kommentarer

Se Dolores Claiborne på Netflix

Indspilningsår: 1995
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Taylor Hackford
Skuespillere: Kathy Bates, Jennifer Jason Leigh, Judy Parfitt, Christopher Plummer
Spilletid: 132 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: Da en husholderske i Maine bliver anklaget for mordet på sin ældre arbejdsgiver, er hendes nærmest ukendte datter, der er journalist i New York, opsat på at finde svar.


Se Dolores Claiborne på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dolores Claiborne havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dolores Claiborne ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dolores Claiborne herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dolores Claiborne er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dolores Claiborne stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar