Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Domestic

03/03/2021 | Flixfilm

Domestic på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktion: Adrian Sitaru
Skuespillere: Adrian Titieni, Gheorghe Ifrim, Ioana Flora
Spilletid: 82 min
Land: Romania, Germany
Sprog: Romanian
IMDb-karakter: 6.6

Handling: I denne underspillede komedie følger vi tre husstande, da forskellige dyr dukker op i deres liv og sætter de menneskelige relationer på en prøve.

Domestic havde premiere på Netflix Danmark den 3. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Domestic på YouTube.Se Domestic på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Domestic ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Domestic stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Domestic, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Domestic er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar