Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Don Juan

06/03/2022 | Flixfilm

Don Juan på Netflix

Produktionsår: 1926
Genre: Adventure, Romance
Instruktion: Alan Crosland
Skuespillere: Jane Winton, John Roche, Warner Oland
Spilletid: 110 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Da den udsvævende Don Juan bliver arresteret, må hans trofaste hjælper give den som sin arbejdsgiver og charmere Toledos kvinder.

Don Juan havde premiere på Netflix Danmark den 6. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Don Juan på YouTube.Se Don Juan på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Don Juan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Don Juan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Don Juan, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Don Juan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar