Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Donald Trumps “Space Force” bliver til serie af Steve Carell og ‘The Office’-skabere

Donald Trumps “Space Force” bliver til serie af Steve Carell og ‘The Office’-skabere

17/01/2019 | Flixfilm

space forece steve carell office netflix danmarkI 2018 foreslog den amerikanske præsident Donald Trump oprettelsen af en ny militærenhed kaldet “Space Force”, som skal varetage militæroperationer i det ydre rum.

Formålet med “Space Force” er at beskytte satellitter mod angreb og udføre andre rum-relateret opgaver og noget…, lød det fra Tumps oprindelige salgstale.

Militærenheden fra det ydre rum er stadig ikke i luften, men nu kan streamingtjensten Netflix afsløre, at de har en ny komedieserie på vej fra holdet bag kult-serien ‘The Office’.

Stjernen fra ‘The Office’ Steve Carell har hovedrollen i Netflix-serien ‘Space Force’, som er skabt i samarbejde med Greg Daniels og Howard Klein, der ligeledes var blandt hovedkræfterne på den Emmy-vindende ‘The Office’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Serien vil som navnet antyder være baseret på Donald Trumps forslag om et rum-militær.

LÆS OGSÅ   'The Flash' sæson 8 kommer i november

Netflix har offentliggjort en kort teaser til ‘Space Force’, som kan ses nederst i artiklen.

Der er ikke yderlige informationer om den kommende serie med Steve Carell, men Netflix antyder, at ‘Space Force’ vil blive en “arbejdsplads-komedie” i samme stil som ‘The Office’.

Der har de seneste par måneder været mange rygter om en ‘The Office’-genforening, men med dette nye projekt fra selv samme bagmænd, formodes genforeningen at være blevet taget af bordet – i hvert fald for nu.

Der er ingen oplysninger om hvornår ‘Space Force’ kan ses på streamingtjenesten Netflix.Skriv kommentar