Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Donkey Punch

Donkey Punch

01/03/2015 | Flixfilm

Se Donkey Punch på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Crime, Drama, Horror, Thriller
Instruktør: Olly Blackburn
Skuespillere: Robert Boulter, Sian Breckin, Tom Burke, Nichola Burley
Spilletid: 99 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Beskrivelse: Spændinger, forræderi og bedrag dukker op, da de overlevende efter en bådulykke vender sig mod hinanden i en desperat kamp mellem viljer.


Se Donkey Punch på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDonkey Punch havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Donkey Punch ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Donkey Punch herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Donkey Punch er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Donkey Punch stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar