Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Donkey Punch

Donkey Punch

01/03/2015 | Flixfilm

Donkey Punch på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Crime, Drama, Horror
Instruktion: Olly Blackburn
Skuespillere: Sian Breckin, Nichola Burley, Jaime Winstone
Spilletid: 99 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Spændinger, forræderi og bedrag dukker op, da de overlevende efter en bådulykke vender sig mod hinanden i en desperat kamp mellem viljer.

Donkey Punch havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Donkey Punch på YouTube.Se Donkey Punch på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Donkey Punch ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Donkey Punch stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Donkey Punch, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Donkey Punch er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar