Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Donner Pass

Donner Pass

08/11/2013 | Flixfilm

Se Donner Pass på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Horror
Instruktør: Elise Robertson
Skuespillere: Elise Robertson, Russ Russo, Joel Stoffer, Thomas Kopache
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Beskrivelse: Mere end 150 år efter den makabre hændelse ved Donner Pas opdager en gruppe teenagere, at nogen i området stadig har smag for menneskekød.


Se Donner Pass på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDonner Pass havde premiere på Netflix Danmark den 8. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Donner Pass ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Donner Pass herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Donner Pass er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Donner Pass stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar