Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Donnie Brasco

Donnie Brasco

01/08/2023 | Flixfilm

Donnie Brasco på Netflix

Produktionsår: 1997
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktion: Mike Newell
Skuespillere: Al Pacino, Johnny Depp, Michael Madsen
Spilletid: 127 min
Land: United States
Sprog: English, Italian, Japanese
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Da FBI-agenten Joe Pistone går undercover for at infiltrere mafiaen, begynder han at identificere sig med de mennesker, han skal afsløre.Se Donnie Brasco på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Donnie Brasco havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Donnie Brasco på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Donnie Brasco ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Donnie Brasco stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Donnie Brasco, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Donnie Brasco er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar