Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Donnie Brasco

Donnie Brasco

18/03/2015 | Flixfilm

Se Donnie Brasco på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktør: Mike Newell
Skuespillere: Al Pacino, Johnny Depp, Michael Madsen, Bruno Kirby
Spilletid: 127 min
Land: USA
Sprog: English, Italian, Japanese
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Da FBI-agenten Joe Pistone går undercover for at infiltrere mafiaen, begynder han at identificere sig med de mennesker, han skal afsløre.


Se Donnie Brasco på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDonnie Brasco havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Donnie Brasco ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Donnie Brasco herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Donnie Brasco er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Donnie Brasco stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar