Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Donnie Darko

Donnie Darko

15/12/2013 | Flixfilm

Se Donnie Darko på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Drama, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Richard Kelly
Skuespillere: Jake Gyllenhaal, Holmes Osborne, Maggie Gyllenhaal, Daveigh Chase
Spilletid: 113 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Donnie Darko er en intelligent og følelsesmæssigt forstyrret teenager, som ofte går i søvne, oplever visuelle hallucinationer og er i medicinsk terapi hos en psykolog.


Se Donnie Darko på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDonnie Darko havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Donnie Darko ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Donnie Darko herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Donnie Darko er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Donnie Darko stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar