Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Don’t Be Afraid of the Dark

Don’t Be Afraid of the Dark

30/01/2014 | Ingen kommentarer

Se Don’t Be Afraid of the Dark på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Farhan Akhtar
Skuespillere: Shah Rukh Khan, Priyanka Chopra, Arjun Rampal, Isha Koppikar
Spilletid: 171 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: Den unge Sally Hurst opdager, at hun ikke er alene i sit nye hus: underlige væsener bor der - og de er måske ikke så venlige, som Sally tror.


Se Don’t Be Afraid of the Dark på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Don’t Be Afraid of the Dark havde premiere på Netflix Danmark den 30. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Don’t Be Afraid of the Dark ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Don’t Be Afraid of the Dark herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Don’t Be Afraid of the Dark er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Don’t Be Afraid of the Dark stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar