Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Don’t be the First one

Don’t be the First one

12/04/2021 | Flixfilm

Se Don’t be the First one på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Farhan Akhtar
Skuespillere: Shah Rukh Khan, Priyanka Chopra, Arjun Rampal, Isha Koppikar
Spilletid: 171 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Er ægteskaber mellem sjove mennesker bare bedre? Dette kendiskomikerpar ser med afsløringen af deres hverdag nærmere på de bånd, der binder dem sammen.

Don’t be the First one (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 12. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Don’t be the First one på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Don’t be the First one (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Don’t be the First one (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Don’t be the First one, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Don’t be the First one er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar