Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Don’t Blame Karma!

Don’t Blame Karma!

03/08/2022 | Flixfilm

Don’t Blame Karma! på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da hendes lillesøster og hendes gymnasieforelskelse bliver forlovet, må Sara finde ud af, om hendes påståede uheld er den egentlige årsag til hendes ulykker.

Don’t Blame Karma! havde premiere på Netflix Danmark den 3. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Don’t Blame Karma! på YouTube.Se Don’t Blame Karma! på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Don’t Blame Karma! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Don’t Blame Karma! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Don’t Blame Karma!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Don’t Blame Karma! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar