Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Don’t Bother to Knock

Don’t Bother to Knock

07/01/2022 | Flixfilm

Don’t Bother to Knock på Netflix

Produktionsår: 1961
Genre: Comedy
Instruktion: Carmine Gallone
Skuespillere: Fernandel, Gino Cervi, Leda Gloria
Spilletid: 109 min
Land: Italy, France
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 7.0

Handling: En rejseagent, der nu er single, rejser rundt i Europa, hvor han giver sin husnøgle til forskellige kvinder. Men han får problemer, da de alle dukker op samtidigt.

Don’t Bother to Knock havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Don’t Bother to Knock på YouTube.Se Don’t Bother to Knock på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Don’t Bother to Knock ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Don’t Bother to Knock stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Don’t Bother to Knock, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Don’t Bother to Knock er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar