Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Don’t Breathe 2

Don’t Breathe 2

30/06/2023 | Flixfilm

Don’t Breathe 2 på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En selvhjulpen blind veteran træner sin adoptivdatter til at kunne klare enhver fare, men de bliver begge overfaldet, da en hævngerrig fremmed ankommer fra fortiden.Se Don’t Breathe 2 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Don’t Breathe 2 havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Don’t Breathe 2 på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Don’t Breathe 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Don’t Breathe 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Don’t Breathe 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Don’t Breathe 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar