Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Don’t Breathe

Don’t Breathe

01/05/2020 | Flixfilm

Se Don’t Breathe på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Han er blind og rig – det perfekte offer for et røveri. Men da tre unge tyve bryder ind, udvikler det sig til et farligt spil på liv og død.Se Don’t Breathe på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Don’t Breathe havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Don’t Breathe ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Don’t Breathe:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Don’t Breathe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Don’t Breathe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar