Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Don’t Crack Under Pressure II

Don’t Crack Under Pressure II

12/06/2020 | Flixfilm

Se Don’t Crack Under Pressure II på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Biography
Instruktion: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Handling: Denne imponerende efterfølger anvender avanceret teknologi til at følge atleter, der udfører dristige øvelser under ekstreme forhold på ekstraordinære steder.

Don’t Crack Under Pressure II havde premiere på Netflix Danmark den 12. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Don’t Crack Under Pressure II på YouTube.Se Don’t Crack Under Pressure II på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Don’t Crack Under Pressure II ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Don’t Crack Under Pressure II stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Don’t Crack Under Pressure II, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Don’t Crack Under Pressure II er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar