Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Don’t Crack Under Pressure III

Don’t Crack Under Pressure III

12/06/2020 | Flixfilm

Se Don’t Crack Under Pressure III på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Biography
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Handling: Gennem ørkener, over bjerge og dybt nede i havet knytter eliteatleter – både veteraner og nye navne – bånd og jagter eventyret i fantastiske omgivelser.

Don’t Crack Under Pressure III havde premiere på Netflix Danmark den 12. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Don’t Crack Under Pressure III på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Don’t Crack Under Pressure III ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Don’t Crack Under Pressure III stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Don’t Crack Under Pressure III, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Don’t Crack Under Pressure III er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar