Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Don’t Crack Under Pressure

Don’t Crack Under Pressure

12/06/2020 | Flixfilm

Se Don’t Crack Under Pressure på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ravi Kishan
Spilletid: N/A
Land: India
Sprog: Bhojpuri
IMDb-karakter: N/A

Handling: Der er risici. Og folk, der tør løbe dem. På en rejse Jorden rundt følger vi atleter, der udfører deres imponerende øvelser i naturens uforudsigelige omgivelser.

Don’t Crack Under Pressure havde premiere på Netflix Danmark den 12. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Don’t Crack Under Pressure på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Don’t Crack Under Pressure ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Don’t Crack Under Pressure stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Don’t Crack Under Pressure, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Don’t Crack Under Pressure er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar