Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Don’t Dare to Dream

Don’t Dare to Dream

15/10/2020 | Flixfilm

Don’t Dare to Dream på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktion: Farhan Akhtar
Skuespillere: Shah Rukh Khan, Priyanka Chopra Jonas, Arjun Rampal
Spilletid: 171 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 7.1

Handling: En vejrpige genforenes med sin gamle flamme, en hovmodig journalist, på sin tv-station. Men denne gang er hun interesseret i en anden – hans bedste ven.

Don’t Dare to Dream (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Don’t Dare to Dream på YouTube.Se Don’t Dare to Dream på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Don’t Dare to Dream (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Don’t Dare to Dream (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Don’t Dare to Dream, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Don’t Dare to Dream er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar