Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Don’t Dare to Dream

Don’t Dare to Dream

15/10/2020 | Flixfilm

Se Don’t Dare to Dream på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Farhan Akhtar
Skuespillere: Shah Rukh Khan, Priyanka Chopra, Arjun Rampal, Isha Koppikar
Spilletid: 171 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 7.2

Handling: En vejrpige genforenes med sin gamle flamme, en hovmodig journalist, på sin tv-station. Men denne gang er hun interesseret i en anden – hans bedste ven.Se Don’t Dare to Dream på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Don’t Dare to Dream (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Don’t Dare to Dream (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Don’t Dare to Dream:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Don’t Dare to Dream er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Don’t Dare to Dream (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar