Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Don’t F**k With Cats: Hunting an Internet Killer

Don’t F**k With Cats: Hunting an Internet Killer

18/12/2019 | Flixfilm

Se Don’t F**k With Cats: Hunting an Internet Killer på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En syg forbryders frygtelige videoer får en gruppe onlineamatørdetektiver til at kaste sig ud i en risikabel menneskejagt, der fører dem ind i en mørk underverden.


Se Don’t F**k With Cats: Hunting an Internet Killer på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Don’t F**k With Cats: Hunting an Internet Killer (Nallerne væk fra kattene: En morder på internettet) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 18. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Don’t F**k With Cats: Hunting an Internet Killer (Nallerne væk fra kattene: En morder på internettet) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Don’t F**k With Cats: Hunting an Internet Killer:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Don’t F**k With Cats: Hunting an Internet Killer (Nallerne væk fra kattene: En morder på internettet) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Don’t F**k With Cats: Hunting an Internet Killer (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar