Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Don’t F**k With Cats: Hunting an Internet Killer

Don’t F**k With Cats: Hunting an Internet Killer

18/12/2019 | Flixfilm

Se Don’t F**k With Cats: Hunting an Internet Killer på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En syg forbryders frygtelige videoer får en gruppe onlineamatørdetektiver til at kaste sig ud i en risikabel menneskejagt, der fører dem ind i en mørk underverden.

Don’t F**k With Cats: Hunting an Internet Killer (Nallerne væk fra kattene: En morder på internettet) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 18. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Don’t F**k With Cats: Hunting an Internet Killer på YouTube.Se Don’t F**k With Cats: Hunting an Internet Killer på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Don’t F**k With Cats: Hunting an Internet Killer (Nallerne væk fra kattene: En morder på internettet) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Don’t F**k With Cats: Hunting an Internet Killer (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Don’t F**k With Cats: Hunting an Internet Killer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Don’t F**k With Cats: Hunting an Internet Killer (Nallerne væk fra kattene: En morder på internettet) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar