Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Don’t Kill Me

Don’t Kill Me

21/02/2022 | Flixfilm

Don’t Kill Me på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter at have været død af en overdosis sammen med sin kæreste vågner Mirta op igen og opdager, at hun er en del af en voldelig verden, hun ikke vidste eksisterede.

Don’t Kill Me havde premiere på Netflix Danmark den 21. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Don’t Kill Me på YouTube.Se Don’t Kill Me på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Don’t Kill Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Don’t Kill Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Don’t Kill Me, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Don’t Kill Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar