Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Don’t Leave

Don’t Leave

11/11/2022 | Flixfilm

Don’t Leave på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Cibi Chakravarthi
Skuespillere: Sivakarthikeyan, Priyanka Arulmohan, S.J. Suryah
Spilletid: 165 min
Land: India
Sprog: Tamil
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Semihs kæreste slår pludselig op med ham. I sin søgen efter svar om deres forhold bliver han tvunget til at forholde sig til ting, han længe har ignoreret.Se Don’t Leave på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Don’t Leave havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Don’t Leave på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Don’t Leave ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Don’t Leave stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Don’t Leave, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Don’t Leave er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar