Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Don’t Let Go

Don’t Let Go

20/07/2021 | Flixfilm

Don’t Let Go på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da han får et opkald fra sin afdøde niece, kæmper kriminalbetjenten Jack Radcliff mod uret for at forhindre, at hun bliver myrdet.

Don’t Let Go havde premiere på Netflix Danmark den 20. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Don’t Let Go på YouTube.Se Don’t Let Go på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Don’t Let Go ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Don’t Let Go stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Don’t Let Go, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Don’t Let Go er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar