Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Don’t Listen

Don’t Listen

27/11/2020 | Flixfilm

Don’t Listen på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter en tragisk begivenhed i deres nye hjem, hører Daniel en spøgelsesagtig bøn om hjælp, der får ham til at kontakte en anerkendt ekspert i paranormale aktiviteter.

Don’t Listen (Stemmerne) havde premiere på Netflix Danmark den 27. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Don’t Listen på YouTube.Se Don’t Listen på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Don’t Listen (Stemmerne) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Don’t Listen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Don’t Listen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Don’t Listen (Stemmerne) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar