Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Don’t Look Down

Don’t Look Down

01/04/2017 | Flixfilm

Se Don’t Look Down på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Farhan Akhtar
Skuespillere: Shah Rukh Khan, Priyanka Chopra, Arjun Rampal, Isha Koppikar
Spilletid: 171 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Ved hjælp af dramatiske rekonstruktioner og gamle filmoptagelser fortæller Sir Richard Branson om sine dristige rekordforsøg for rejser i luftballon.


Se Don’t Look Down på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDon’t Look Down (Kig Ikke Ned) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Don’t Look Down (Kig Ikke Ned) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Don’t Look Down herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Don’t Look Down (Kig Ikke Ned) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Don’t Look Down stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar