Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Don’t Say a Word

Don’t Say a Word

02/05/2018 | Flixfilm

Se Don’t Say a Word på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Music
Instruktør: Brian Large
Skuespillere: Rodney Gilfry, László Polgár, Isabel Rey, Cecilia Bartoli
Spilletid: 187 min
Land: Switzerland
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 8.8

Beskrivelse: En New York-psykolog må hive gemmestedet for udbyttet af et bankrøveri ud af hukommelsen på en voldelig og katatonisk psykisk syg patient.


Se Don’t Say a Word på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDon’t Say a Word havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Don’t Say a Word ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Don’t Say a Word herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Don’t Say a Word er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Don’t Say a Word stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar