Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Don’t Tell a Soul

Don’t Tell a Soul

12/04/2023 | Flixfilm

Don’t Tell a Soul på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: For at betale deres mors sundhedsudgifter arrangerer to brødre et røveri. Men en sikkerhedsvagt forpurrer deres planer, og det skaber spændinger mellem dem.Se Don’t Tell a Soul på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Don’t Tell a Soul havde premiere på Netflix Danmark den 12. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Don’t Tell a Soul på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Don’t Tell a Soul ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Don’t Tell a Soul stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Don’t Tell a Soul, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Don’t Tell a Soul er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar