Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Don’t Think Twice

Don’t Think Twice

25/03/2019 | Flixfilm

Se Don’t Think Twice på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Biography
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Handling: Seks talentfulde, men trængte improvisationskomikere, ser et pludseligt skift i deres trups dynamik, da en af dem får en aftale om en meget eftertragtet optræden på tv.

Don’t Think Twice havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Don’t Think Twice på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Don’t Think Twice ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Don’t Think Twice stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Don’t Think Twice, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Don’t Think Twice er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar