Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Don’t Trust the B—- in Apartment 23

Don’t Trust the B—- in Apartment 23

01/08/2016 | Flixfilm

Don’t Trust the B—- in Apartment 23 på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktion: Farhan Akhtar
Skuespillere: Shah Rukh Khan, Priyanka Chopra Jonas, Arjun Rampal
Spilletid: 171 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 7.1

Handling: June bliver narret af sin sambo, efter at være flyttet til New York, men til Chloes store overraskelse vender June situationen, og et smukt venskab kan begynde.

Don’t Trust the B—- in Apartment 23 havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Don’t Trust the B—- in Apartment 23 på YouTube.Se Don’t Trust the B—- in Apartment 23 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Don’t Trust the B—- in Apartment 23 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Don’t Trust the B—- in Apartment 23 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Don’t Trust the B—- in Apartment 23, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Don’t Trust the B—- in Apartment 23 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar