Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Don’t Watch This

Don’t Watch This

30/10/2018 | Flixfilm

Don’t Watch This på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Grusomme skabninger, mørke besættelser og ubehagelige syner venter i denne serie af hårrejsende, korte gyserfilm. Nu er du advaret.

Don’t Watch This (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Don’t Watch This på YouTube.Se Don’t Watch This på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Don’t Watch This (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Don’t Watch This (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Don’t Watch This, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Don’t Watch This er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Don’t Watch This

  1. Anne Merete - kl. 21:02, 03-11-2018:

    Simpelthen så dårlig, som titlen siger, lad vær med at se den. Det er tidsspilde og du vil ønske at du kunne få samtlige minutter tilbage igen.

Skriv kommentar