Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Don’t Watch This

Don’t Watch This

30/10/2018 | Flixfilm

Se Don’t Watch This på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Grusomme skabninger, mørke besættelser og ubehagelige syner venter i denne serie af hårrejsende, korte gyserfilm. Nu er du advaret.Se Don’t Watch This på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Don’t Watch This (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Don’t Watch This (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Don’t Watch This:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Don’t Watch This er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Don’t Watch This (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Don’t Watch This

  1. Anne Merete - kl. 21:02, 03-11-2018:

    Simpelthen så dårlig, som titlen siger, lad vær med at se den. Det er tidsspilde og du vil ønske at du kunne få samtlige minutter tilbage igen.

    Skriv kommentar