Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Doom of Love

Doom of Love

20/06/2022 | Flixfilm

Doom of Love på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Hilal Saral
Skuespillere: Boran Kuzum, Pinar Deniz, Yigit Kirazci
Spilletid: 100 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Da hans reklamebureau går konkurs, falder den forgældede Fırat for en sangerinde på et yogaophold og tager med hende på en selvrealiseringsrejse.

Doom of Love (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Doom of Love på YouTube.Se Doom of Love på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Doom of Love (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Doom of Love (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Doom of Love, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Doom of Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar