Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Doomsday

23/10/2020 | Flixfilm

Doomsday på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Action, Sci-Fi, Thriller
Instruktion: Neil Marshall
Skuespillere: Rhona Mitra, Bob Hoskins, Alexander Siddig
Spilletid: 105 min
Land: United Kingdom, United States, South Africa, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Da en virusepidemi bryder ud i Storbritannien, isolerer regeringen de smittede – men sygdommen dukker op igen 30 år senere.

Doomsday havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Doomsday på YouTube.Se Doomsday på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Doomsday ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Doomsday stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Doomsday, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Doomsday er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar