Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Doomsday

23/10/2020 | Flixfilm

Se Doomsday på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Action, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Neil Marshall
Skuespillere: Caryn Peterson, Adeola Ariyo, Emma Cleasby, Christine Tomlinson
Spilletid: 105 min
Land: UK, USA, South Africa, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Da en virusepidemi bryder ud i Storbritannien, isolerer regeringen de smittede – men sygdommen dukker op igen 30 år senere.Se Doomsday på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Doomsday havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Doomsday ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Doomsday:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Doomsday er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Doomsday stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar