Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Dope

28/06/2019 | Flixfilm

Dope på Netflix

Produktionsår: 2017–
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Ronan Summers
Spilletid: 1 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Denne serie er filmet fra dealernes, misbrugernes og politiets perspektiv og giver et indblik i narkokrigen.Se Dope på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Dope (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 28. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dope på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Dope (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dope (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dope, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dope er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar