Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Dope

22/06/2017 | Flixfilm

Se Dope på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Adventure, Comedy, Crime, Drama
Instruktør: Rick Famuyiwa
Skuespillere: ASAP Rocky, Blake Anderson, Bruce Beatty, De'aundre Bonds
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.2

Handling: En flittig teenager forsøger at overleve i et barskt kvarter i Los Angeles, hvor han tager med til en undergrundsfest og begynder på et eventyr, der ændrer hans liv.

Dope havde premiere på Netflix Danmark den 22. juni, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Dope på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dope ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dope stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dope, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dope er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar