Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dora and the Lost City of Gold

Dora and the Lost City of Gold

10/02/2021 | Flixfilm

Dora and the Lost City of Gold på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: James Bobin
Skuespillere: Isabela Merced, Eugenio Derbez, Michael Peña
Spilletid: 102 min
Land: United States, Australia
Sprog: English, Spanish, Quechua
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Da hendes forældre forsvinder i deres søgen efter en ældgammel by fyldt med guld, må den unge opdagelsesrejsende og hendes venner tage ud i junglen for at redde dem.

Dora and the Lost City of Gold (Dora & Den Gyldne By) havde premiere på Netflix Danmark den 10. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dora and the Lost City of Gold på YouTube.Se Dora and the Lost City of Gold på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dora and the Lost City of Gold (Dora & Den Gyldne By) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dora and the Lost City of Gold stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dora and the Lost City of Gold, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dora and the Lost City of Gold (Dora & Den Gyldne By) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar