Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dorian Gray

Dorian Gray

01/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Dorian Gray på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Drama, Fantasy, Thriller
Instruktør: Oliver Parker
Skuespillere: Ben Barnes, John Hollingworth, Cato Sandford, Pip Torrens
Spilletid: 112 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Resumé: En kunstmaler laver et portræt, der tydeligt viser Dorians ungdom og skønhed. Da Dorian ser maleriet, beslutter han sig for med alle midler at blive ved med at være så ung og smuk.


Se Dorian Gray på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dorian Gray havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dorian Gray ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dorian Gray herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dorian Gray er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dorian Gray stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar