Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dorian Gray

Dorian Gray

01/12/2013 | Flixfilm

Se Dorian Gray på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Drama, Fantasy, Thriller
Instruktør: Oliver Parker
Skuespillere: Ben Barnes, John Hollingworth, Cato Sandford, Pip Torrens
Spilletid: 112 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: En kunstmaler laver et portræt, der tydeligt viser Dorians ungdom og skønhed. Da Dorian ser maleriet, beslutter han sig for med alle midler at blive ved med at være så ung og smuk.


Se Dorian Gray på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDorian Gray havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dorian Gray ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dorian Gray herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dorian Gray er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dorian Gray stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar