Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Doris

25/04/2022 | Flixfilm

Doris på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktion: Albert Jan van Rees
Skuespillere: Tjitske Reidinga, Guy Clemens, Hendrikje Nieuwerf
Spilletid: 89 min
Land: Netherlands
Sprog: Dutch, English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Doris er en betrængt midaldrende mor til to, der kæmper for at komme på fode igen og opdager, at hun er tiltrukket Tim, der har været hendes bedste ven gennem hele livet.

Doris havde premiere på Netflix Danmark den 25. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Doris på YouTube.Se Doris på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Doris ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Doris stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Doris, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Doris er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar