Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dorohedoro

Dorohedoro

22/10/2020 | Flixfilm

Dorohedoro på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Animation, Action, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Wataru Takagi, Reina Kondou, Ken'yû Horiuchi
Spilletid: 1 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Caiman har hukommelsestab og forsøger at ophæve øglehovedforbandelsen ved at dræbe den ansvarlige troldmand med hjælp fra sin ven Nikaido. I Hullet er det en trussel.

Dorohedoro (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dorohedoro på YouTube.Se Dorohedoro på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Dorohedoro (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dorohedoro (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dorohedoro, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dorohedoro er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar