Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Dostana

10/04/2020 | Flixfilm

Dostana på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Tarun Mansukhani
Skuespillere: Abhishek Bachchan, John Abraham, Priyanka Chopra Jonas
Spilletid: 145 min
Land: India, United States
Sprog: Hindi, English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Da de finder ud af at udlejeren, af den lejlighed de vil have, kun vil have kvindelige ansøgere, udgiver to mænd sig for at være et bøssepar for at vinde hendes tillid.

Dostana havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dostana på YouTube.Se Dostana på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dostana ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dostana stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dostana, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dostana er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar