Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dot 2 Dot

Dot 2 Dot

01/11/2016 | Flixfilm

Se Dot 2 Dot på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama
Instruktør: Amos Why
Skuespillere: Meng Ting Yi, Moses Chan, Candy Cheung, Tze Chung Lam
Spilletid: 90 min
Land: Hong Kong
Sprog: Cantonese, Mandarin
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: En nytilflyttet sproglærer bliver fascineret af den mystiske prik-graffiti på undergrundstationerne i Hongkong og forsøger at finde ud af, hvad det betyder.


Se Dot 2 Dot på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDot 2 Dot havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dot 2 Dot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dot 2 Dot herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dot 2 Dot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dot 2 Dot stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar