Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » DOTA: Dragon’s Blood

DOTA: Dragon’s Blood

18/01/2022 | Flixfilm

DOTA: Dragon’s Blood på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En ambivalent men modig drageridder skal bruge dragens styrke til at stoppe en dødbringende dæmon i denne episke fantasyserie baseret på et onlinespil.

DOTA: Dragon’s Blood (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 18. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til DOTA: Dragon’s Blood på YouTube.Se DOTA: Dragon’s Blood på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om DOTA: Dragon’s Blood (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at DOTA: Dragon’s Blood (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame DOTA: Dragon’s Blood, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til DOTA: Dragon’s Blood er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar