Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Double Dad

Double Dad

15/01/2021 | Flixfilm

Double Dad på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktion: Cris D'Amato
Skuespillere: Eduardo Moscovis, Bill Rogers, Maisa Silva
Spilletid: 103 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Mens hendes mor er bortrejst, forlader en teenagepige det hippiekollektiv, de bor i, og drager ud på et skelsættende eventyr for at finde ud af, hvem hendes far er.

Double Dad (To fædre) havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Double Dad på YouTube.Se Double Dad på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Double Dad (To fædre) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Double Dad stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Double Dad, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Double Dad (To fædre) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar