Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Double Jeopardy

Double Jeopardy

15/07/2020 | Flixfilm

Se Double Jeopardy på Netflix

Produktionsår: 1999
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Bruce Beresford
Skuespillere: Ashley Judd, Tommy Lee Jones, Bruce Greenwood
Spilletid: 105 min
Land: United States, Germany, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Efter at være uskyldigt dømt og fængslet for det angivelige mord på sin mand beslutter Libby at dræbe den "afdøde" for alvor.

Double Jeopardy (Mord pr. efterkrav) havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Double Jeopardy på YouTube.Se Double Jeopardy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Double Jeopardy (Mord pr. efterkrav) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Double Jeopardy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Double Jeopardy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Double Jeopardy (Mord pr. efterkrav) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar