Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Double Jeopardy

Double Jeopardy

15/07/2020 | Flixfilm

Se Double Jeopardy på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Bruce Beresford
Skuespillere: Tommy Lee Jones, Ashley Judd, Benjamin Weir, Jay Brazeau
Spilletid: 105 min
Land: USA, Germany, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Efter at være uskyldigt dømt og fængslet for det angivelige mord på sin mand beslutter Libby at dræbe den "afdøde" for alvor.


Se Double Jeopardy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Double Jeopardy (Mord pr. efterkrav) havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Double Jeopardy (Mord pr. efterkrav) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Double Jeopardy:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Double Jeopardy (Mord pr. efterkrav) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Double Jeopardy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar