Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Double Team

Double Team

06/07/2021 | Flixfilm

Double Team på Netflix

Produktionsår: 1997
Genre: Action, Comedy, Sci-Fi
Instruktion: Hark Tsui
Skuespillere: Jean-Claude Van Damme, Dennis Rodman, Mickey Rourke
Spilletid: 93 min
Land: United States, Hong Kong
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 4.8

Handling: En antiterroragent slår sig sammen med en excentrisk våbenhandler og tager til Rom for at redde sin familie fra en berygtet terrorist.

Double Team havde premiere på Netflix Danmark den 6. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Double Team på YouTube.Se Double Team på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Double Team ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Double Team stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Double Team, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Double Team er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar