Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dov’è la Libertà…?

Dov’è la Libertà…?

11/11/2022 | Flixfilm

Dov’è la Libertà…? på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Short, Biography, Drama
Instruktion: Joshua Morris
Skuespillere: N/A
Spilletid: 7 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Efter 20 år i fængsel for en affektforbrydelse løslades Salvatore før tid for god opførsel. Men det er ikke let at tilpasse sig et liv uden for murene.

Dov’è la Libertà…? havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dov’è la Libertà…? på YouTube.Se Dov’è la Libertà…? på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Dov’è la Libertà…? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dov’è la Libertà…? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dov’è la Libertà…?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dov’è la Libertà…? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar