Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Dovlatov

26/10/2018 | Flixfilm

Se Dovlatov på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Biography, Drama
Instruktør: Aleksey German Jr.
Skuespillere: Milan Maric, Danila Kozlovsky, Helena Sujecka, Artur Beschastnyy
Spilletid: 126 min
Land: Russia, Poland, Serbia
Sprog: Russian, Spanish, Finnish
IMDb-karakter: 6.4

Handling: I løbet af seks dage i 1971 oplever den begavede forfatter Sergei Dovlatov, at det undertrykkende sovjetstyre lægger vanvittige forhindringer i vejen for hans udgivelse.Se Dovlatov på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dovlatov havde premiere på Netflix Danmark den 26. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dovlatov ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Dovlatov:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dovlatov er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dovlatov stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar