Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Dovlatov

26/10/2018 | Flixfilm

Dovlatov på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Biography, Drama
Instruktion: Aleksey German Jr.
Skuespillere: Milan Maric, Danila Kozlovskiy, Helena Sujecka
Spilletid: 126 min
Land: Russia, Poland, Serbia
Sprog: Russian, Spanish, Finnish
IMDb-karakter: 6.4

Handling: I løbet af seks dage i 1971 oplever den begavede forfatter Sergei Dovlatov, at det undertrykkende sovjetstyre lægger vanvittige forhindringer i vejen for hans udgivelse.

Dovlatov havde premiere på Netflix Danmark den 26. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dovlatov på YouTube.Se Dovlatov på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dovlatov ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dovlatov stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dovlatov, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dovlatov er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar