Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Down a Dark Hall

Down a Dark Hall

01/08/2019 | Flixfilm

Se Down a Dark Hall på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Fantasy, Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Rodrigo Cortés
Skuespillere: AnnaSophia Robb, Uma Thurman, Isabelle Fuhrman, Victoria Moroles
Spilletid: 96 min
Land: Spain, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Handling: En teenagepige med problemer bliver sendt på en eksklusiv kostskole, hvor elevernes ekstraordinære evner har overnaturlige omkostninger.

Down a Dark Hall havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Down a Dark Hall på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Down a Dark Hall ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Down a Dark Hall stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Down a Dark Hall, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Down a Dark Hall er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar