Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Down to Earth with Zac Efron

Down to Earth with Zac Efron

10/07/2020 | Flixfilm

Se Down to Earth with Zac Efron på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Zac Efron, Darin Olien
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: Skuespilleren Zac Efron rejser verden rundt med wellnesseksperten Darin Olien i en rejseserie, der stiller skarpt på sunde, bæredygtige måder at leve på.


Se Down to Earth with Zac Efron på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Down to Earth with Zac Efron (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Down to Earth with Zac Efron (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Down to Earth with Zac Efron:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Down to Earth with Zac Efron er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Down to Earth with Zac Efron (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar