Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Down to Earth with Zac Efron

Down to Earth with Zac Efron

10/07/2020 | Flixfilm

Se Down to Earth with Zac Efron på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Documentary, History, Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Zac Efron, Darin Olien, Anna Kendrick
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Skuespilleren Zac Efron rejser verden rundt med wellnesseksperten Darin Olien i en rejseserie, der stiller skarpt på sunde, bæredygtige måder at leve på.

Down to Earth with Zac Efron (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Down to Earth with Zac Efron på YouTube.Se Down to Earth with Zac Efron på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Down to Earth with Zac Efron (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Down to Earth with Zac Efron (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Down to Earth with Zac Efron, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Down to Earth with Zac Efron er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar