Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Down to Earth

Down to Earth

27/04/2016 | Flixfilm

Se Down to Earth på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Comedy, Fantasy
Instruktør: Chris Weitz, Paul Weitz
Skuespillere: Chris Rock, Regina King, Chazz Palminteri, Eugene Levy
Spilletid: 87 min
Land: Germany, Canada, Australia, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Da en skytsengel ved et uheld fører standupkomikeren Lance Barton til himmels, sendes han tilbage til Jorden som en ældre hvid millionær.


Se Down to Earth på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDown to Earth havde premiere på Netflix Danmark den 27. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Down to Earth ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Down to Earth herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Down to Earth er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Down to Earth stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar